top image

Beroepsvereniging van de Mengvoederfabrikanten v.z.w.

BEMEFA heet voortaan officieel BFA! 

Tijdens de Bijzondere Algemene Vergadering van 27 september werd de naamsverandering van BEMEFA naar Belgian Feed Association (BFA) officieel goedgekeurd! Het daaraan gekoppelde nieuwe logo, en de vernieuwe missie werden reeds feestelijk voorgesteld tijdens onze Algemene Vergadering op 27 april 2017.
 


De Belgian Feed Association, het voormalige BEMEFA, heeft als missie de belangen van de mengvoedersector te behartigen op alle beslissings- en overlegniveaus zoals bij Europese, nationale en regionale overheden, landbouworganisaties, enz. De 160 leden van BFA (kern- en mengvoeder-fabrikanten) vertegenwoordigen zo’n 98% van de nationale productie.

Mengvoederfabrikanten maken gebruik van hoogwaardige voedermiddelen en valoriseren jaarlijks rond de 3,5 miljoen ton bijproducten van o.a. de voedings- en biofuelindustrie die anders op de afvalberg zouden terechtkomen.

Onze sector maakt deel uit van de agrovoedingskolom, wat betekent dat ook de kwaliteit van melk, vlees en eieren bepaald wordt door de mengvoeders.

De basiskwaliteit van het voeder wordt dan weer bepaald door het kwaliteits- en controlesysteem FCA (Feed Chain Alliance - voorheen GMP) binnen elke schakel van de voedermiddelenkolom, bestaande uit leveranciers van voedermiddelen, handelaren, transporteurs en mengvoederfabrikanten.

 

OPGELET: Al onze e-mailadressen zijn gewijzigd naar @b-f-a.be (vb: info@b-f-a.be, analyses@b-f-a.be). Berichten worden tijdens een korte overgangsperiode automatisch doorgestuurd naar het nieuwe e-mailadres, maar wij raden u aan om onze contactgegevens aan te passen in uw adresbestand.

Analyses

 KliKlik hier om rechtstreeks toegang te krijgen tot de analyseaanvragen. De analyseresultaten kunt u via deze rechtstreeks link raadplegen.

Hebt u een specifieke vraag over analyses? Contacteer ons team via analyses@b-f-a.be.

Nieuws
Wie zijn wij?
Heeft u vragen?

Kom meer te weten over de verschillende activiteiten van onze organisatie, samen met de uitdagingen waar de mengvoedersector voor staat.

Laat ons dat hier weten of contacteer ons via info bemefa be. Onze medewerkers helpen u graag verder! 

 
 
twitter |  Privacy Policy |  Disclaimer |