Algemene Vergadering 2018

Op 26/04/2018 is het weer zover! Zoals steeds vindt op de laatste donderdag van de maand april de Algemene Vergadering van BFA plaats. Deze editie zal doorgaan in Den Berg in Londerzeel.  

Algemene vergadering 2017

Op 27 april, naar jaarlijkse gewoonte de laatste donderdag van de maand april, vond de Algemene Vergadering van BEMEFA plaats. Locatie deze keer was zaal Ter Eeste bij Brouwerij Rodenbach in Roeselare.

In het statutaire gedeelte werd een overzicht gegeven van de activiteiten 2016. Frank Decadt werd herverkozen als voorzitter voor een periode van 3 jaar. 

BEMEFA-voorzitter Frank Decadt opende de avond met een overzicht van het afgelopen, en gevulde, jaar 2016 en een vooruitblik op wat ons te wachten staat in 2017. Ook dit jaar zal BEMEFA zich inzetten op vlak van samenwerking, zowel met alle actoren binnen de keten van de dierlijke productie, als met de overheid, evenals een internationale samenwerking. BEMEFA zal zich verder inzetten voor duurzaamheid, alternatieve eiwitbronnen, antibioticareductie en nog zoveel meer.

Performer Bob Delbeque bracht de VISIE 2020 op een geanimeerde manier. Tenslotte werd het toekomstige logo en de naam 'Belgian Feed Association' aan het publiek voorgesteld.

BEMEFA wenst alle leden te bedanken voor hun medewerking, hun ijver en hun moed en blijvende tomeloze inzet om als ambassadeur te blijven optreden. 

 

 Verslag Algemene Vergadering (voor de leden)

 Speech van de Voorzitter

 download het nieuwe logo hier

 

 

FirstPrev[1]23NextLast v
FirstPrev[1]23NextLast v

Algemene Vergadering 2016

Naar jaarlijkse gewoonte vond op 28/04, de laatste donderdag van de maand april, de Algemene Vergadering plaats van BEMEFA. Dit jaar vond het plaats in het mooie kasteel Rozelaar, te Lochristi.

In het statutaire gedeelte werd een overzicht gegeven van de activiteiten 2015. Er werd een nieuwe voorzitter verkozen, Frank Decadt, voor een periode van 3 jaar. Kristel Fierens werd verkozen als nieuw lid van de Raad van Bestuur.

Onder de leiding van moderator Ilse De Vis mochten de deelnemers aan het debat discussiëren over het thema “Antibiotica, een overheids- of privésectormodel?”.

Vervolgens nam BEMEFA voorzitter Frank Decadt het woord en benadrukte hij vol trots dat BEMEFA een gevuld jaar achter de rug had. Zo zal BEMEFA zich ook dit jaar inzetten op vlak van samenwerking, zowel met alle actoren binnen de keten van de dierlijke productie, als met de overheid, evenals een internationale samenwerking. BEMEFA zal zich verder inzetten voor duurzaamheid, alternatieve eiwitbronnen, antibioticareductie en nog zoveel meer.

BEMEFA wenst alle leden te bedanken voor hun support, hun medewerking, hun ijver, hun reacties op de vele berichten en hun moed en blijvende tomeloze inzet om als ambassadeur te blijven optreden. 

 Verslag Algemene Vergadering (voor de leden)

 Speech van de Voorzitter

 

FirstPrev[1]2345NextLast v
FirstPrev[1]2345NextLast v
Dagelijks Bestuur
Raad van Bestuur

Meer informatie over de bezigheden van het Dagelijks Bestuur kan u hier vinden.

Klik hier als u meer wil te weten komen over BEMEFA's Raad van Bestuur.

 
 
twitter |  Privacy Policy |  Disclaimer |